Bøger

For at bestille nedenstående bøger skriv en mail til shop@ivic.dk, hvori du oplyser hvilke bøger du ønsker at bestille.

(Alle priser er angivet eksl. porto.)

_________________________________________________________________

Ægteskab og Samliv

”Denne vejledning er således blevet til over en årrække og som følge af konkrete problemer eller spørgsmål jeg er blevet konfronteret med i mit arbejde. Den indeholder derfor både udredninger af konkrete regler indenfor emnet ægteskab og samliv, ligesom den indeholder mere generelle anvisninger. På den måde kommer den, på trods af sin størrelse, omkring emnet fra mange vinkler.” (Uddrag af bogens indledning skrevet af forfatteren).

Pris: 100 kr.

To top

111 Ahadith Qudsi

Et Hadith Qudsi (hellig hadith) har Allah som kilde gennem Profeten Muhammad (fvmh), hvorimod et almindelig hadith kun har Profeten (fvmh) som kilde. Forskellem mellem al-Quran og ahadith Qudsi er, at Quranen er Allahs direkte ord, mens ahadith Qudsi er Allahs mening, men fortalt med Profetens (fvmh) ord. Så man kan konstatere at et hadith Qudsi er næsten lige så vigtigt som al-Qurans ord.

Pris: 95 kr.

To top

Til Forstandige Mennesker

Denne bog forklarer betydningen af videnskaben for menneskers forståelse for verdenen, som omgiver dem med dets forunderligheder og til tider uigennemskuelige natur. Forfatteren har siden 1980 udgivet mange bøger om politiske, trosrelaterede og videnskabelige emner. Bogen giver indsigt i nogle systemer så komplicerede, at der må være en “designer” bag. Biologiens fakta, forunderligheder og perfektionisme er fantastiske vidnesbyrd om eksistensen af en højere magt, som skabte livet her på jorden.

Pris: 250 kr.

To top

Profet Fortællinger - Er kommet i nyt oplag. Kan nu bestilles igen.

Bogen fortæller om de 13 mest kendte profeter plus et par andre fortællinger. Alle fortællingerne er baseret på Koranens beskrivelse af begivenhederne. Profet fortællinger kan læses af børn fra ca. 10 års alderen, men egner sig også glimrende som oplæsnings-/undervisningsbog.

Pris: 125 kr.

To top

Salah - trin for trin

En detaljeret beskrivelse af hvordan man udfører de fem gange bøn i Islam.

Pris: 45 kr.

To top

Al-Aqidah - Islams Doktriner

Al-Aqida er sunni-muslimernes doktriner eller læresætninger. Her beskriver Abu Jafar Al-Tahawi (år 853 til 933) på en let og forståelig måde doktrinerne i 105 punkter.

Pris: 50 kr.

To top

Ahadith Sahiha

Et lille udpluk af muslimernes næst vigtigste kilde ahadith (Sunnah: udsagn og sædvane af Profeten Muhammed ). I denne bog findes der 224 udtalelser fra Profeten Muhammed (f.v.m.). Udtalelserne (ahadith) er opdelt i kapitler, som vedrører store dele af livet. Bogen har desuden en kort beskrivelse af Profetens (f.v.m.) liv.

Pris:  75 kr.

To top

Islams Fem Søjler

Islams fem søjler er den praktiske del af troen. Denne bog beskriver på en smuk måde det betydningsfulde i den daglige praksis. Bogen har 40 ahadith til hver søjle.

Pris:  90 kr.

To top

Indgang Til Islam

Indgang til Islam er en førstehånds vejledning til ny konverterede og andre, som gerne vil vide lidt om Islams trosprincipper og de fem søjler.

Pris:  30 kr.

To top

Muhammed i Bibelen, Jesus i Koranen

I denne bog, som er oversat fra Ahmad Deedats store samling af religiøst materiale, gøres opmærksom på, at de forudgående Skrifter (Bibelen) fortæller om en kommende Profet (saws). Disse kendsgerninger bliver tilsidesat af jøder og kristne.

Pris: 25 kr.

To top

IVIC, tlf: 50 50 26 43, info@ivic.dk